vacature

VACATURE

 

Wij zoeken zsm een docent zang (diverse stijlen) voor de maandag, ca 6 uur per week, die ook van dec-maart op de dinsdag een collega kan vervangen. Binnen onze zangschool is kwaliteit belangrijk maar een fijne sfeer in de lessen en onderling is minstens net zo belangrijk.

Eisen: voltooide zangopleiding (bij voorkeur aan het Conservatorium), enige lesgeefervaring ; passie voor mensen, zingen en lesgeven, goede samenwerker; podiumervaring is een pre). Op zzp-basis, dus moet zzp-er zijn of willen worden.

Info: Renée Harp, email: reneebharp@gmail.com; T: 0629048894.

groepslessen!

Nieuwe jongeren groepslessen gestart (leeftijd 20-35):

Om de week op de maandagavond van 20:30-21:30 uur gaan nieuwe groepslessen plaatsvinden. Vind je het leuk om (meerstemmig) te zingen, en heb je zin in lessen in een leuk groepje met jongeren? Geef je dan nu op! We streven ernaar een groep te vormen van zes tot tien leerlingen. Het repertoire dat we zingen, zal variëren van pop tot musical tot jazz tot waar we maar zin in hebben!
Docente: Nina Leisink, tarieven, zie de tarievenlijst bij aanbod
Nieuwe dames gezocht groepsles dinsdagavond:
Op de dinsdagavond om de week van 20:30 tot 21:30 uur, vindt een groepsles plaats waar we nieuwe dames voor zoeken. We zijn op dit  moment met een groep van zes dames. We zingen (meerstemmige) lichte muziek: pop, jazz, musical, zowel hedendaags als oldies. Heb jij zin om lekker met ons mee te komen zingen? Geef je dan nu op en kom vrijblijvend een les meedoen.
Docente: Nina Leisink, tarieven, zie de tarievenlijst bij aanbod