zomeraanbieding:

6 halen, 5 betalen, en te verzilveren tussen 1 juni en 31 augustus!!! meld je aan en vermeld de code 111! Geldig tot 15 juni.

 

In september 2024 starten weer nieuwe cursussen van de OPLEIDING VOCAL EDUCATION!!! ER zijn nog een paar plaatsen

In september 2024 starten weer nieuwe cursussen OVE voor wie als goed voornemen heeft om zanglessen te gaan geven en goed beslagen ten ijs wil komen en niet maar wat wil doen! Er zijn nog enkele plaatsen!

word jou ook regelmatig gevraagd of je les wil geven, of iemand ‘even’ wil coachen, na je optreden? zorg dat je tools hebt, en kennis, zodat je weet wat do’s en don’ts zijn. kijk bij onze opleidingen tot zangdocent, een jaarcursus en een kortere ‘uitgeklede’ kortere om mee te starten.

Aflevering 7: een liedje cadeau doen?

Een liedje kado doen?!

Het is een grauwe druiligere novemberavond met veel wind. Zayna komt binnen met rode wangen en verwaaid haar. “Wat een rotweer!” Natte sjaal en jas op de verwarming. “Ik krijg altijd zo’n zin om goede daden te doen als het kerst wordt,” verkondigt Zayna plechtig. “Zingen in het ziekenhuis of voor oude mensen die de deur niet meer uitkomen bijvoorbeeld. Dat komt omdat ik het zo goed heb, weet je. Ik vind al die overdaad met kerst eigenlijk wel lastig.” Daar weet ik raad op: Stort een liedje! “Huh?? Daar heb ik nog nooit van gehoord!” buldert Zayna met haar stentorstem. Als ik Zayna wijs op de betekenis van stentor, grijnst ze. Stentor was een Griekse held die deelnam aan de Trojaanse oorlog. Zijn stem was net zo luid als die van 50 mannen die tegelijk riepen. Hij bood zijn stem aan voor de taak van heraut. “Ik bied mijn stem aan om rond te bazuinen dat je een liedje kado kunt doen aan dat Liedjesfonds van jou,” toetert ze.